Hoe integreer je Adsense in een Analytics account met de nieuwe interface

Bekijk in het EngelsGoogle Analytics en Google Adsense zijn twee van de meest handige tools voor webmasters die er te vinden zijn. Samen met webmaster tools en de rest van de complete gratis toolkit van Google krijg je een pakket van essentiele stukjes software die iedereen zou moeten gebruiken als je ook maar iets wil doen op het internet. Adsense en Analytics kunnen geintegreerd worden om het potentieel van de tools te vergroten, maar sinds de nieuwe interface van de twee werkt dit niet meer vlekkeloos voor iedereen. Hier zie je hoe je jouw Adsense account integreert met je Analytics account, de moderne variant.

Integratie van Adsense in Analytics werkt niet

Ik probeer mijn Adsense account al lange tijd te integreren met mijn Analytics account maar dit heeft tot nu toe nog nooit gewerkt. Mijn Adsense account liet altijd een mooie knop zien met ‘integreer met Analytics’, maar deze knop bracht mij slechts bij de startpagina van mijn Analytics account en dit was niet waar ik op had gehoopt. Al deze problemen zijn blijkbaar begonnen met de nieuwe interfaces van de twee tools en de help pagina van Google zelf is niet ge-update naar de nieuwe manier van integratie.

Ik heb wat rondgezocht en heb op elke mogelijke knop in beiden accounts gedrukt en heb uiteindelijk de juiste manier gevonden om mijn Adsense account te integreren met mijn Analytics account. Ik heb hier een korte video van gemaakt hoe je dit gemakklijk in slechts één stap kan doen, je moet alleen even weten waar je moet zoeken voor de knop om je Adsense met je Analytics te integreren. De video staat hieronder en is Engelstalig, maar dat moet geen probleem zijn omdat de beelden ook al boekdelen spreken.

Sorry voor de slechte audio. Mijn normale microfoon is net daarvoor kapot gegaan.

Hoe integreer je een Adsense account in een Analytics account

Ik hoop dat dit heeft geholpen en je nu het maximale haalt uit je Adsense in je Analytics account!

Tags: , , , , ,

Subscribe to RSS via Email:

Subscribe with Technopsis NL and get updates frequently in your inbox

0 comments
Sort: Newest | Oldest